donderdag 18 december 2014

December Daily 2014 - 17 december9 opmerkingen:

Jolande zei

Ik moet nu denken aan die fietsen die je tegenwoordig vaak op stations enzo ziet die batterijen van een gsm opladen :-)
Is er sneeuw waar Jasper naar toe gaat?

Oh ik zie nu een nieuw ding waarop staat dat ik moet bewijzen dat ik geen robot ben i.p.v. een nummer invoeren, kijken of het ook werkt zonder aan te vinken.

Margriet zei

Jasper gaat naar Oostenrijk, maar er is nauwelijks sneeuw :-( Ik hoop dat ze toch nog wat kunnen skiën, want voor Jasper is het de eerste keer dat hij op wintersport gaat. Zou wel sneu zijn als ze niks kunnen ( en een duur grapje voor ons ;-)).

Je hoeft niet te vinken, ik zag het ook al bij jou! Wel een stuk makkelijker zo trouwens dan die letters of cijfers!

Jolande zei

Ik zal duimen voor Jasper, het zou erg sneu zijn, zeker als je voor het eerst gaat, maar de vooruitzichten schijnen erg slecht te zijn...
Hier was gisteren al van alles in het nieuws over sneeuwgarantie en omboeken.

Die robot vinken (of niet vinken) is inderdaad makkelijk, maar ik snap nog steeds niet waar het goed voor is, maar wie ben ik

Margriet zei

Ik heb er ook weinig vertrouwen in, maar ja, we kunnen er verder niks aan veranderen. Er waren 2 pistes open met kunstsneeuw, maar André las gisteren dat ze een warmtefront verwachten de komende dagen, dus dat is natuurlijk helemaal niet gunstig! Maar hij heeft 2 dikke boeken bij zich en een aantal spelletjes, dus hij zal zich wel vermaken op de 1 of andere manier :-)

Ineke zei

Het zal vast wel leuk zijn, ook al ligt er geen sneeuw!
Maar je kunt toch wel fietsen zonder batterij? Die trappers gaan toch wel rond? Zal wel een erg domme vraag zijn :-)

Margriet zei

Dat is niet zo'n domme vraag hoor :-) De trappers gaan ook wel rond, maar je krijgt helemaal geen weerstand meer, dus je trapt je helemaal het apezuur! En dat fietst echt niet fijn. Net alsof je een steile helling af fietst en probeert mee te trappen!

Ineke zei

Aaah, dat is duidelijk! Goh, je bent toch echt nooit te oud om te leren ;-)

trompke zei

Ah, op wintersport! Gelukkig krijgt ie lekkere warme onderbroeken aan :-)
Op mijn fiets zit ook een batterij ;-) En ik kan geloof ik mijn mobieltje er ook mee opladen. Moet ik nog even uitvogelen.
Leuke tag!

Jolande zei

Mijn apparaat werkt gewoon op het stopkontakt :-) Gelukkig zitten we in een gebied dat niet afgesloten wordt deze winter!